Protejează-ți bărbăția
cu Perna Darwin!

Misiunea noastră este să ajutăm cât mai mulți bărbați să își mențină sănătatea. Dacă ești reprezentantul unei companii atunci folosește butonul de mai jos.

De ce Perna Darwin?

Se estimează că peste jumătate din populația adultă suferă de tulburări periodice sau cronice ale organelor genitale. Aproximativ 40% dintre bărbații care muncesc au un fel de disfuncție erectilă. Multe femei suferă de infecții genito-urinare frecvente. Studiile recente arată că statul pe scaun poate agrava aceste probleme prin creșterea temperaturilor și a umidității în regiunea pelviană și prin limitarea fluxului sanguin în zona pelviană.

Un studiu efectuat de R. Koskelo și O. Hänninen de la departamentul de fiziologie al Universității din Kuopio din Finlanda a arătat că atunci cand se stă pe un scaun obijnuit temperature in zona genităl creste cu 4 ° C. O astfel de creștere este dăunătoare producției de spermă. Numărul de spermatozoizi din Europa a scăzut aproape la jumătate în ultimii 30 de ani.

În cultura noastră sedentară, legătura dintre sănătatea organelor genitale și șezut nu este încă pe deplin înțeleasă. Studiile arata ca o ventilatie imbunătățită și presiuni reduse pentru tesuturile genitale vor scadea riscul de infecție și de disfuncții sexuale legate de presiune. Din acest motiv am creat Perna Darwin.

Perna Darwin permite o reducere a presiunii pelvine și o mai bună ventilație, asigurând astfel:
• Creșterea fluxului sanguin înspre organul afectat
• Necesarului de oxigen pentru celule
• Reducerea inflamaţiei
• Reducerea disconfortului prin atenuarea durerii


  • Presiunea exercitată pe organele
    masculine în cazul unui șezut dintr-o
    singură bucată.


    Presiunea pe organele masculine este
    absentă în cazul șezutului din două bucăți.

Sănătatea ta nu are preț.

Ultimele articole

Scrieţi-ne